ŽENA UMRLA 30 MINUTA NAKON CARSKOG REZA! Jeziva igra sudbine, umesto venčanja joj organizovali sahranu!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Rejčel Galovej imala je carski rez 1. avgusta, međutim, samo 30 minuta nakon rođenja blizanaca Noe i Abela, preminula je usled komplikacija. Nakon ovog incidenta, bolnica NHS pokrenula je internu reviziju.

Umrla je u Kraljevskoj bolnici, u Lankaširu, samo na desetinu minuta nakon njihovog rođenja.

Žena je bila oduševljena što je trebalo da postane mama i željno je planirala svoje venčanje, nadajući se da će njeni momci biti deo ceremonije.

Rejčel se nedelju dana pre nego što je preminula verila za Meta Vitakera iz Lankašira. Sada, njen nesuđeni suprug i otac njihove dece, organizuje sahranu umesto venčanja.

"Umrla je donoseći lepotu svetu, donoseći dečake na svet. Ona je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila", rekao je Met Vitaker.

"U petak kada smo se verili, jeli smo i sećam se kako sam sedeo tamo i rekao Rejčel: 'Možeš li verovati da je ovo naš život? Život zaista nije mogao da bude bolji'. Video sam je i na dan carskog reza, bila je tako srećna, koliko je samo srećna bila kada ih je rodila", reako je Met.

"Šteta što ih je poslednji put videla, ali se nadam da ih pazi. Nije samo ona umrla na tom stolu tog dana. Preminuo je i deo mene, ali neću dozvoliti da umru i nasleđe i snovi koje je imala za naše dečake. Rejčel je bila najbolja osoba koju sam ikada upoznao, ona je učinila svet boljim mestom", rekao je njen nesuđeni muž.

"Videla je i izvukla ono najbolje u ljudima i ja sam živi dokaz da mogla je da vidi ono što niko drugi nije mogao da bude čovek za koga je mislila da treba da zasnuje porodicu sa njom i da obezbedim da naši dečaci odrastu u gospodu na koju bi ona bila ponosna", dodao je ponosni verenik.

Bolnica je izdala saopštenje nakon Rejčeline smrti

"Izgubiti voljenu osobu je tragično, i naše iskreno saučešće izražavamo svoj porodici i prijateljima pogođenim ovim tužnim gubitkom. Dok smo u procesu sprovođenja internog pregleda i u toku je mrtvozornička istraga, ne možemo dalje da komentarišemo u ovoj fazi - osim da kažemo da ćemo nastaviti da podržavamo porodicu i kolege koji su uključeni", rekao je Sju Stansfild, privremeni direktor u Univerzitetskim bolnicama u fondaciji NHS fondacije Morecambe Bai.

Porodična prijateljica Ema Džons je postavila GoFundMe stranicu za prikupljanje sredstava za Meta i dečake, koja trenutno iznosi više od 25.000 funti.

"Bila je zaista uzbuđena što je postala mama. Takođe se verila dan posle svog rođendana, konačno bi bila srećna do kraja života. Pre nego što sam otišla na odmor, zagrlila sam je i rekla je 'sledeći put kad te vidim bićeš mama za dva prelepa dečaka'. Bila je najbolja prijateljica koju sam ikada imala, ne mogu da verujem da smo je izgubili", navela je Ema.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading