rotacija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Sindi Rodrigez Sing (39) proglašena je osumnjičenom za teško ubistvo u ubistvo njenog sina Noela Alvareza, saopštio je u četvrtak FBI u Dalasu.

Majka, koja je u međuvremenu nestala, tvrdila je da je navodno prodala svog šestogodišnjeg sina ženi u prodavnici.

Dečak Noa je inače bio invalid sa hroničnom bolesti pluća, a poslednji put je viđen u oktobru 2022. godine.

Majka je tokom policijske provere u martu prošle godine slagala da je "dečak sa svojim biološkim ocem u Meksiku od novembra 2022. godine". Međutim, nekoliko dana kasnije, Sindi, njen muž i njihovo šestoro dece, odleteli su za Indiju, ali bez Noe.

Majka je rekla dečakovoj baki da ga je prodala ženi na Fiesta Marketu, lancu supermarketa iz Latinske Amerike, prema nalogu za pretres koji je uspeo da vidi. Kamere su potvrdile da su bili zajedno u prodavnici. 

Nekoliko dana pre Noine navodne smrti, majka je mislila da ga je "zaposeo demon", a nazvala ga je još i "zlim, opsednutim", rekao je šef policije Evermana Kreg Spenser.

majka

Foto: FBI

 

- Zaista smo ujedinjeni sa zajedničkim ciljevima traženja pravde za Noe i širenja poruke da dete ne može tek tako da se proda, ili da mu se uradi nešto - rekao je Spenser, piše Metro.

Sindi je poslednji put viđena 22. marta 2023. godine, kada je sa porodicom odletela u Indiju.

Majka je visoka oko 1.6 metara, tamnijeg tena i smeđih očiju. Karakteristično na njenom telu su tetovaže i to na leđima, desnoj ruci i obema nogama.

Glavni specijalni agent FBI Dalasa Čed Jarbro i  Kreg Spenser objavili su nagradu do 25.000 dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja majke.

- Uveren sam da ćemo udruženi doći do njenog hapšenja - naveo je Jarbro.

- Zajednici Evermana potrebna je pravda za Noela - dodao je agent FBI-a.

Svako ko ima informacije o tome gde se Sindi nalazi, potrebno je da kontaktira terensku kancelariju FBI u Dalasu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading