ubistvo
Foto: Alo/Surrey Police

Prema preliminarnim informacijama, policija sumnja da je otac ubio trojicu sinova a onda i sebi presudio.

Porodica je samo nedelju dana ranije bila na porodičnom odmoru blizu Krakova, u mestu Svinjarsku, gde su ranije živeli pre preseljenja u Veliku Britaniju.

Međutim, niko nije mogao da sluti ovakvu tragediju pogotovo što im je na odmoru bilo, kako majka kaže, zaista lepo i pravo uživanje.

Za razliku od njegove supruge, komšija je za MailOnline rekao da je Piotr izgledao "depresivno" nakon što se porodica vratila iz Poljske, piše Metro.

"Pjotr je bio neverovatan muž i otac Kačperu, Nikodemu i Dominiku. Voleo nas je svim srcem i učinio bi sve za nas. Deca su obožavala svog tatu. Naši dečaci su bili srećna, aktivna deca, puni života i sreće. Uvek su bili nasmejani. Tugujemo za svima njima i želimo da tražimo privatnost dok pokušavamo da razumemo zašto se ova tragedija dogodila. Želela bih da kažem veliko hvala celoj našoj zajednici za sve poruke saučešća, cveće, čestitke i plišane medvediće i za sve lepe reči o našoj porodici", rekla je Angelika.

Nesreća se dogodila u subotu u prepodnevnim časovima, a komšije su slučaj prijavile policiji nakon što je majka počela da vrišti kada je zatekla jeziv prizor u svojoj kući.

"Bili su to prilično užasni krici i svi su izašli da vide šta se dešava", rekao je Šehr Sikandari i opisao roditelje kao "živahne, poprilično vesele".

"Deca su se stalno igrala pozadi u dvorištu. Pravili su buku od radosti, skakala, igrala se i bila veoma srećna. Bili su puni života", dodao je.

Jedna komšinica je istakla da je nakon odmora, sa kog su se vratili pre samo nedelju dana, otac počeo da ima drugačije ponašanje nego inače.

Specijalisti i poseban tim lekara pruža majci dečaka podršku u ovim teškim trencima.

"Pozvala nas je u subotu popodne oko 13:15 Hitna pomoć jugoistočne obale na imanje u Bremer Roudu u Speltornu, gde su policajci pronašli tela troje dece i jednog muškarca. Sprovodi se detaljna istraga kako bi se utvrdile okolnosti njihove smrti. Sada možemo da potvrdimo da su deca i muškarac koji su uključeni bili u srodstvu i da je troje dece bilo mlađe od 4 godine. Obdukcije i formalna identifikacija će se obaviti u dogledno vreme", saopštili su iz policije.

Cvetni počast ostavljen ispred kuće u nedelju je glasio: "Počivajte u miru mališani. Uvek ćemo misliti na vas".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading