Silovanje
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Muškarac pretukao i zaključao svoju 33-godišnju devojku Nemicu u sobu, a ona je izazvala požar kako bi ga primorala da joj otvori.

Četrdesetjednogodišnji muškarac suočava se sa brojnim optužbama nakon što je uhapšen zbog prijave za porodično nasilje nad svojom sadašnjom partnerkom, 33-godišnjom Nemicom, s kojom je živeo poslednjih nekoliko meseci u Petrokefaliju kod Irakliona na Kritu.

Protiv 41-godišnjaka su podnele prijave četiri žene. Tri su njegove bivše i sadašnje partnerke, stare 41, 35 i 33 godine. Takođe ga je prijavila i njegova 21-godišnja ćerka iz prvog braka, prenose grčki mediji.

Muškarac se našao pred policijskom stanicom Festosa, suočen sa sve četiri žene. Pre otprilike 15 dana, osuđen je na 18 meseci zatvora zbog porodičnog nasilja.

Sa prvom ženom, s kojom ima 21-godišnju ćerku, razveo se pre više godina, ali su se u njihovim odnosima javljale napetosti zbog alimentacije.

Kasnije se oženio drugom suprugom, 35-godišnjakinjom, s kojom je dobio bebu. Ipak, i sa njom se razveo nakon što je započeo vezu sa svojom trećom partnerkom, 33-godišnjom Nemicom, s kojom sada živi.

Poslednji incident navodno se dogodio kada je, prema izvorima iz policije, 33-godišnja Nemica odlučila da pozove 21-godišnju ćerku svog partnera kako bi poboljšali odnose.

Ova inicijativa nije se svidela 41-godišnjaku, koji je burno reagovao prema 33-godišnjakinji. Navodno ju je udario i zaključao u spavaću sobu.

Prema izvorima iz policije, Nemica je iz očaja navodno zapalila vatru kako bi primorala muškarca da joj otvori vrata.

U međuvremenu, njegova 35-godišnja bivša žena, koja živi u susedstvu, čula je buku i pozvala policiju.

U stanicu su odvedeni 41-godišnjak, 33-godišnja Nemica, 21-godišnja ćerka i bivša žena, dok je ubrzo stigla i prva supruga, koja se zabrinula za svoju ćerku i želela da sazna šta se dogodilo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading