14-GODIŠNJEM UBICI IZ ŠKOLE PRETI DOŽIVOTNI ZATVOR: Njegovom ocu preko 100 godina!
Foto: Alo/shutterstock

 

 

 

Tužilac Bred Smit vodi postupak, a kako je ranije najavljeno osumnjičenom će se suditi kao odrasloj osobi. Smit je najavio da će protv Greja najverovatnije biti proširena optunica, preneo je CNN.

"Očekuje se proširenje optužnice kada pristignu svi dokazi", rekao je on.

SAD

Printscreen

 

 

Sudija Kari Majngledorf rekao je da tinejdžeru ne može biti izrečena smrtna kazna jer nema još 18 godina. Njemu preti maksimalna kazna doživotnog zatvora bez prava napoilovaje.

Američki Vrhovni sud je 2005. godine doneo odluku da maloletnim licima ne može da se izriče smrtna kazna za zločine koje su počiniji dok su bili mlađi od 18 godina. Nastavak suđenjaje zakazan za četvrti decembar.

U međuvremenu je uhapšen i otac tinejdžera ubice Kolin Grej (54), koji je sinu kupio pušku iako je znao da on predstavlja pretnju za sebe i druge. Protiv oca je podignuta optužnica za ubistvo drugog stepena i ukoliko bude osuđen po svim tačkama optužnice pretimu 180 godina zatvora.

Zanimljivo je da je imajka tinejdžera ubice imala problema sa zakonom. Protiv nje je prošle godine izdat nalog za hapšenje zbog posedovanja zabranjenih supstanci, kao i zbog korišćenja lažnih saobraćajnih tablica.

BONUS VIDEO

@alo_portal Od sledeće godine još više letnje temperature, suše će biti velika pretnja #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viralvideo #viraltiktok #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading