ilon mask
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/Frederic Legrand - COMEO

"Daću svoj glas za Kamalu Haris i Tima Volca na predsedničkim izborima 2024. Mislim da je ona stabilan, nadaren lider i verujem da možemo postići mnogo više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne haos", "presudila" je Sviftova u objavi na svom Instagram nalogu.

Pevačica je objavila svoju objavu pored slike na kojoj drži svoju mačku, Bendžamina Batona i potpisala svoju objavu sa "Gospođa mačkarka bez dece". To je, kako "Politiko" ukazuje, očigledna referenca na podrugljive komentare republikanskog potpredsedničkog kandidata Džej Di Vansa o tome da zemlju vodi "gomila mačkarki bez dece".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Objava Tejlor Svift koja se može pohvaliti zapanjujućim dosegom na društvenim mrežama sa 283 miliona pratilaca na Instagramu, samo u prvih 30 minuta dobila je više od 2,4 miliona lajkova.

Oglasio se i milijarder i vlasnik Iksa Ilon Mask, koji će ako Tramp pobedi, kako je potvrđeno, biti na čelu vladine Komisije za efikasnost.

"Dobro, Tejlor... pobedila si... daću ti dete i čuvaću tvoje mačke svojim životom", napisao je Mask ironično.

Ovo, inače, nije prvi put da se Svift meša u politiku. Podržala je kampanju predsednika Džozefa Bajdena 2020. i podržala demokratske protivkandidate  senatorke Marše Blekburn za Senat 2018. godine.

Kandidat za potpredsednika Demokratske stranke Tim Valc pozdravio je podršku koju im je pružila pevačica.

 

"DAĆU TI JA DETE, I ČUVAĆU TI MAČKE" Drama trese SAD, Mask poklopio megazvezdu - mačkarka bez dece

 

"Zahvalan sam Tejlor Svift, i to kažem i kao vlasnik mačke. Ovo će biti prilika za Sviftije (njene fanove). Dođite i pružite nam ruku i pokrenite stvari.", rekao je guverner Minesote.

"Muškarac" Tejlor Svift, pesma o ženama koje se suočavaju sa dvostrukim standardima u svojim karijerama, puštala se na zvučnicima nakon što je Haris održala govor na žurci za gledanje debate — nekoliko minuta nakon što je pevačica potvrdila da će joj dati glas.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading