budo aleksić
Foto: Printscreen/YouTube/Нова српска демократија

Reč je, kako tvrdi Aleksić o klasičnoj dezinformaciji.

„To je školski primer dezinformacije i prosto je neverovatno da mediji koji sebe predstavljaju kao ozbiljne i profesionalne na takav način dezinformišu javnost. Zastava Crne Gore je bila i na sastanku sa ministrom kulture Nikolom Selakovićem i sa predsjednikom Vlade Srbije Milošem Vučevićem, to se jasno vidi na fotografijama, služba je poslala to svim medijima“, istakao je Aleksić.

Kaže da se čudi da novinari koji su objavili da zastave Crne Gore nema rade na ovaj način i da ih novinarska etika baš ne obavezuje ni na šta i da se ponašaju kao da ta novinarska etika ne postoji.

„To je jedna stvar, druga stvar, to je po mom sudu nastavak pritiska na srpski narod u Crnoj Gori i na njegove političke predstavnike i u zakonodavnoj i u izvršnoj vlasti. Dakle reč je o medijima koji ne mogu da podnesu činjenicu da su autentični predstavnici srpskog naroda ušli u izvršnu vlast i onda pokušavaju na razne načine da te predstavnike srpskog naroda u izvršnoj vlasti satanizuju, stigmatizuju i na svaki način problematizuju ispitujući njihovu lojalnost državi Crnoj Gori. Tako da je tu stvar apsolutno jasna i krajnje je prosta“, kategoričan je Aleksić.

Poslanik PES-a Miloš Pižurica nakon sastanka i objave da nema državne zastave naše države, oglasio se i istakao da mu je drago da je tokom zvaničnog sastanka delegacija crnogorska strana bila predstavljena zastavom, ali da očekuje od potpredsednika crnogorske vlade da uvek i u svakom trenutku drži do dostojanstva nacionalnog simbola države koju predstavlja.

Bonus video:

https://player.target-video.com/previews/index/1695315/27120/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading