Zoi Hakins
Foto: Printscreen/Youtube

Otac devojčice Erik Hakins ušao je na kratko u kuću da joj donese peškir i na tren skrenuo pogled sa deteta i kućnog ljubimca kolji je nenadano napao Zoi. Pas je izujedao dete i naneo joj jezive povrede od kojih je preminula u bolnici.

U potresnoj objavi na Fejsbuku njen otac je napisao:

- Zahvaljujem ti za svaki trenutak koji sam proveo s tobom Zozo. Zozo, volim te. Najlepše vreme mog života bilo je kada bih se probudio da te vidim ujutro.

Zoini roditelji Erik i Aleksis podelili su više slika i postova u kojima se zalažu za pitbulove na društvenim mrežama, a čak imaju i stranicu posvećenu svom kućnom ljubimcu Tari Lin sa njenim fotografijama. Pitbul je nakon napada eutaniziran. Zoina rođaka rekla je da porodici nije jasno zašto je njihov dvogodišnji pas napadao dete.

- Zoi i pas uvek bi se igrali jedno s drugim - rekla je Pearl, dodajući da je porodica traumatizovana napadom i ne žele da nabave novog psa i dodala:

- Zoi je bila tako veselo dete, uvek je plesala čim bi čula muziku, samo bi igrala vrteći se u krugu - dodala je uplakana rođaka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading