NSD: Da li je Milo Đukanović obavestio NATO i EU da je ponovo postao komunista?
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

„Dok im sevaju roleksi sa ruku, komesar Milo Đukanović i drugovi se danas „sa tugom“ sećaju Vidoja jagnjofuka Žarkovića, za kojeg su svojevremeno, krajem osamdesetih godina, tokom AB revolucije, tvrdili da je pojeo jagnje sa kompletnom vunom. Malo je falilo da oni koji su na vlast došli u vunenim džemperima, danas u skupim italijanskim odelima otpevaju: „Druže Tito ja sam komunista, vedra čela i obraza čista“ ne bi li nas ubedili u to da su oni zapravo ostali isti kao tih sudbonosnih godina – pripadnici radničke klase“, navode u saopštenju.

Kako dodaju, na njihovu veliku žalost ova šarada im nije pošla za rukom jer su građani Crne Gore prethodnih trideset godina imali priliku da se uvere kako su časni, mladi i lepi skojevci naprasno postali gospoda biznismeni.

„Možda bi bolji dojam ostavili da su skup organizovali ispred spomenika Josipu Brozu koji je podigao Ivan Vuković ili još bolje – u samoj Kući cveća. Ali vremena se menjaju, takva zdanja su pase, pa je Centralni komitet postao hotel sa pet zvezdica, a „iskreni komunisti“ postaše drugovi kriminalci. Na samom kraju, postavljamo pitanje za Mila Đukanovića i DPS – da li su oni komunisti ili ne? A ukoliko jesu, da li su o tome obavestili partnere iz NATO-a i EU?“, poručili su iz NSD-a.

Bonus video:

https://player.target-video.com/previews/index/1758864/37042/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading