nebojša medojević
Foto: Printscreen/YouTube/ADRIA TV Montenegro

Tekst od pre godinu dana možete pročitati u nastavku:

„Iskopati podzemni tunel u srcu grada, 50 m od zgrade Skupštine. 100 m od zgrade Centralne Banke, 200 m od zgrade Vlade, i probiti u zgradu Viseg suda koja je pod fizickim obezbeđenjem policiie 24/7 i video nadzorom je nemoguće bez direktnog učešća čelnih ljudi Višeg suda, tužilaštva, policije, ANB.

Kao sto je rekao jedan od šefova DPS narkoklana Petar Lazović, da oni sumnjaju da u policiji ima još i poneki “izdajnik” koji nije postao kriminalac i deo klana i koji je pošten i profesionalan patriota koji radi za ovu zemlju i narod. Oni su pobedili. Oni su ogromna većina. Mi koji smo sanjali ovu malu sjajnu državu kao pravnu, demokratsku, socojalno-odgovornu i solidarnu, ekonomski uspešnu, smo izgubili. Mi smo čudna egzotičcna manjina. Kada prođu pored nas, pokazuju prstom i čude se. Evo ovih kretena što misle da država treba da se bori protiv lopova i narkoklanova.

DPS je tako razorio sve elemente državnosti Crne Gore, da su on nje ostali samo dugmići.

Korupirani plaćenici mafije sa službenim značkama u uniformama, togama koji su zakletvu položili državi i obavezali se da će poštovati i braniti njen Ustav i zakone, promenili su stranu i postali dželati i grobari Crne Gore.

Istinski profesionalci i patriote postali su izdajnici i predmet progona, a korumpirani placenici i najopasniji zločinci sami sebi su stvorili narkodržavu u kojoj su oni narkopatriote.

Nakon pada narkorezima DPS 30.08.2020 predstavnici globalne duboke države, okupljeni oko „Vijesti“, delovi Crkve i duvanski tajkuni su sprečili demontažu bolesnog režima i radikalne reforme. Pogrešno su mislili da je sa transnacionalnom narkomafijom moguća kohabitacija i dogovor. Kreatori Krivokapićeve Vlade iz Crne Gore su pogrešno verovali da je dil sa Đukanovićem o njegovom imunitetu od krivičnog gonjenja dovoljan za sprovođenje nekih mlakih i konfuznih promena koje će dovesti do vladavine prava i demokratije.

Sa mafijom se ne pregovara i ne prave se dogovori. Drzava i mafija ne mogu dugo živeti zajedno. Monstrum kojeg je Đukanović kreirao u državnom biću Crne Gore, hranio se državom. Jeo je vitalne organe. Pojeo ie ANB, policiju, SAJ, tužilaštvo, pravosuđe, Carinu, Vladu, Parlament, privredu, turizam, građevinasrtvo….Što je više jeo državu postajo je sve veći, a država je nestajala. I sada je ostala samo koža od države, a telo je mafija.

Prokopavanie tunela je samo simbolično kopanje grobnice za državu Crnu Goru koja je kroz tunel spuštena u podzemlje i sahranjena. Pokoj joj duši. Iskreno saučešće, a ostatku napredak.

P.S. Deco bežite odavde.“

Bonus video:

https://player.target-video.com/previews/index/1759130/37042/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading