PO ZAHTEVU INTERPOLA U Banjaluci i Sanskom Mostu pronađena skupocjena auta ukradena u Nemačkoj
Foto: Alo/Aloonline.ba

Kako su istakli iz Federalne uprave policije, postupajući po zahtevu INTERPOL-a i saradnji policije Nemačke, policijski službenici Federalne uprave policije su uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona pronašli oduzeta vozila.

"Dan 14. septembra 2024. godine, na području Banjaluke, pronađeno je i oduzeto putničko motorno vozilo, marke BMW X5, a dana, 15. septembra 2024. godine, na području Sanskog Mosta, putničko motorno vozilo marke MERCEDES BENZ S 350 D, čija je ukupna vrednost preko 400.000 KM, za kojima je INTERPOL SR Nemačke raspisao međunarodnu potragu", navodi se u saopštenju FUP-a.

Dodali su da je u saradnju sa Kantonalnim tužilaštvom Unsko-sanskog kantona izvršena kriminalistička obrada nad jednom osobom za koju postoji sumnja da je izvršio krivično delo teška krađa.

"U toku su daljnje aktivnosti Federalne uprave policije, koja će u saradnji sa policijom SR Nemačke nastaviti rad na dokumentiranju navedenog krivičnog dela", navode iz FUP-a.

Bonus video:

https://player.target-video.com/previews/index/1761527/37042/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading