Olympia rolerkoster
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub


Na Oktoberfestu u Nemačkoj, 20-godišnji građevinski radnik, Sebastian J, iz Rumunije, tragično je poginuo  tokom testne vožnje na "Olympia Loop" rolerkosteru. Nesrećni mladić je bio teško povređen nakon što ga je rolerkoster udario u glavu, ostavljajući ga da leži ispod šina za vožnju. Nažalost, preminuo je kasnije u bolnici.

Policija je odmah započela istragu ovog tragičnog događaja na Theresienwiese-u u Minhenu. Incident se dogodio u ponedeljak u 10:53 sati po lokalnom vremenu. "Olympia Loop" je najveći mobilni rolerkoster na svetu i bio je postavljen u ovom južnom nemačkom gradu za vreme najvećeg svetskog festivala.


Ovo nije prvi put da je "Olympia Loop" bila povezana sa smrću. U 2022. godini, jedan zaposleni je poginuo od ove vožnje dok se nalazila u Beču. Istraga tog slučaja nije otkrila tehnički defekt, a utvrđeno je da je zaposleni bio upozoren na opasnosti pre vožnje.

Ovaj tragični događaj ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a porodica i prijatelji Sebastiana J traže pravdu i odgovornost za njegovu smrt.

(The Sun)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading