Baba
Foto: Alo/Printscreen

 Jedna baka koja se bavi bodibildingom tvrdi da 'nikad nije kasno' da započnete svoje fitnes putovanje. Marlen Flouers, poznata kao Granni Guns na društvenim mrežama, rekla je da joj ljudi govore da je 'prestara' da bi vežbala - ali to je neće sprečiti.

Deleći snimak na Instagramu, 68-godišnjakinja iz Pitsburga, SAD, napisala je: "Baka radi posao. Nikad nije kasno." Na snimku se vidi kako gleda u tekst koji je glasio: „Prestara si“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Granny Guns (@granny__guns)

 

Zatim je spustila pogled u kameru, odmahujući glavom i prekrstila ruke. Klip se zatim preneo na nju kako pokazuje svoje mišiće i vežba, savršeno izvodeći nekoliko povlačenja, lat pull-dovna i pregiba na biceps.

Moglo se videti kako je svesno klimnula glavom pre nego što je savijala ruke i vratila ton pred kamerom. Klip se pokazao popularnim na mreži, sakupivši više od 42.000 lajkova u vreme pisanja, zajedno sa stotinama komentara.

Ona je postala izvor inspiracije za mnoge ljude koji žele da poboljšaju svoju kondiciju - bez obzira na godine. Čak je priznala da nije počela da vežba sve dok nije imala 58 godina, dokazujući da zaista nikada nije kasno da započnete svoj put.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading