policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 5.30 na severu Italije poginula su dvojica hrvatskih državljana koji su se nalazili u audiju A4, koji se sudario sa kamionom.

Prema nezvaničnim informacijama, u automobilu su bili 65-godišnji otac i 40-godišnji sin iz Hrvatske iz grada Križevci. Tragedija se dogodila u blizini naselja Porpeto.

PU Koprivničko-križevačka nema saznanja o tragediji, kažu da u takvim slučajevima ambasadu obaveštava policija iz zemlje u kojoj se nezgoda dogodila.

Kako hrvatski mediji prenose, do Križevčana je stigla tragična vest da su u Italiji umrli Drago i Tomislav V.

Kako prenose italijanski mediji, do sudara je došlo kada se automobil u preticajnoj traci zabio u kamion koji se kretao ispred njega.

Kako je do sada utvrđeno tokom policijskog uviđaja, koji je satima trajao na mestu nesreće, 65-godišnji muškarac i njegov 40-godišnji sin su automobilom Audi A4 punom snagom udarili u vozilo. Ispred njih, 34-godišnji vozač kamiona, nakon prizora koji je video, čekajući dolazak svih hitnih službi, bio je u totalnom šoku, prema rečima svedoka.

On je, s druge strane, prošao nepovređen, ali teško povređene Hrvate, koje su vatrogasci izvlačili iz smrskanog lima, ekipa Hitne pomoći, nažalost, nije uspela da spase, prenosi hvatski medij.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading