policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U jednom mirnom selu u Italiji došlo je do velike bure nakon što je istraga otkrila da je lokalna bebisiterka sahranila dve novorođene bebe u svojoj bašti. Kjara Petrolini (22) uhapšena je nakon što su DNK testovi navodno potvrdili da su bebe zakopane u bašti.

Petrolini, koja je živela sa roditeljima, opisana je kao „ugledna studentkinja“ i bila je na odmoru u Njujorku kada su vlasti došle do mračnog otkrića. Istraga o bašti počela je prošlog meseca kada je pas iskopao telo. Beba je bila živa zakopana, na šta ukazuje "zemlja pronađena u plućima", prema obdukcijskom izveštaju.

Prošle nedelje je otkriveno drugo telo, ali detalji o smrti tog deteta još nisu otkriveni. Autopsija prve bebe otkrila je da je otac 22-godišnji dečko Kjare Petrolini, koji se zove Emanuel.

Kjara je trenutno u pritvoru zbog sumnje da je izvršila čedomorstvo i navodno je tvrdila da je delovala sama bez ičijeg znanja. Veruje se da je Kjara, student prava, sakrila trudnoću pre nego što je izazvala porođaj 7. avgusta i sama se porodila kod kuće u svom kupatilu.

Ubrzo nakon porođaja, navodno je ubila bebu i sakrila je u svojoj bašti. Dva dana kasnije otišla je sa roditeljima na unapred planirani odmor u SAD. Onda je pas njene bake iskopao telo koje je bilo umotano u čaršav i sakriveno u rupi u bašti, prenose italijanski mediji.

U početku je baka mislila da je telo životinje i pozvala je komšiju u pomoć. Komšija je otkrio užasavajuće detalje da se zapravo radi o bebi i odmah je obavestio policiju. Istražujući istoriju telefona i pretrage Kjare, policija je došla do drugog tela. Nije poznato ko su roditelji te bebe.

(SD)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading