američka policija
Foto: Printscreen/Youtube/NYPD

Snimak, objavljen u petak, sastavljen je u jednu datoteku sa umetnutim slajdovima kako bi se objasnilo gde i kada je video snimljen, kao i šta se dešava.

Snimak prikazuje interakciju između dva njujorkška policajca i osumnjičenog Derela Miklsa u metrou u Bruklinu u nedelju.

Policajci su pokušavali da uhapse 37-godišnjaka zbog toga što nije imao kartu kada je izvukao nož.

Na snimku se vidi kako oba policajca u više navrata govore Miklsu da ispusti nož tokom više od 10 minuta dok se on kreće od stanice do voza i nazad na peron. Policajci na kraju koriste pištolj za omamljivanje u pokušaju da ga savladaju i odvedu u pritvor.

Čini se da  pištolj za omamljivanje nije delovao, što je dovelo do kratke jurnjave duž platforme pre nego što su oba policajca izvukla oružje i pucala. Mikls se tada srušio na vratima vagona.

Snimak je previše uznemirujuć sa scenama krvi i pucnjave pa ga zato nećemo objaviti. Možete pogledati u galeriji cenzurisane fotografije.

Tokom interakcije, Mikls je ranjen, zajedno sa dvojicom prolaznika. Jedan policajac je takođe nehotice pogođen u pucnjavi. Policajac i jedan slučajni prolaznik su zbrinuti i pušteni su iz bolnice. Druga povređena osoba, Gregori Delpeče, pogođen je metkom u glavu.

Porodica 49-godišnjaka sada poziva na potpunu istragu postupaka policajaca.

Mikls je upucan više puta i ostaje u bolnici.

(Alo!, Upi.com)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading