NOvinarka
Foto: Printscreen/Printscreen

Njujorški magazin poslao je svoju političku reporterku, 31-godišnju Oliviju Nuci, na prinudni odmor nakon što je priznala potencijalno kompromitujuću aferu sa američkim političarem, advokatom i teoretičarom zavere, 70-godišnjim Robertom Kenedijem mlađim.

Njujork je u četvrtak na svom sajtu napisao da je Nuci, dopisnica časopisa iz Vašingtona, rekla urednicima da je tokom izveštavanja o aktuelnoj predsedničkoj kampanji u SAD stupila u lični odnos sa osobom o kojoj je pisala, a koja je relevantan faktor u toj kampanji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Nuzzi (@olivianuzzix)

Časopis je rekao da je odnos predstavljao sukob interesa. Interni pregled Nuzijinog pisanja otkrio je da njeno pisanje nije bilo ni netačno ni pristrasno zbog veze.

Stranica šest sada donosi nove informacije o kontroverznoj aferi. Oni pišu da se Robert F. Kennedi Jr. navodno hvalio da ima "intimne fotografije" reporterke njujorškog magazina koje mu je poslala tokom njihove "seksting afere".

Kako prenosi Dejli bist, 70-godišnji političar je svojim bliskim prijateljima navodno ispričao sve o intimnim fotografijama koje mu je poslala, a koje su dovele do ovog skandala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Nuzzi (@olivianuzzix)

Informacija o intimnim fotografijama stigla je i do Nuciinog glavnog urednika Dejvida Haskela, koji ju je odmah pozvao na sastanak i zahtevao objašnjenje. Rekao joj je da se Kenedi hvalio fotografijama i govorio ljudima da je romantično povezan sa Nuzijem. Ona je u početku negirala optužbe, ali je kasnije priznala da mu je poslala intimne fotografije.

Zbog cele ove situacije suspendovana je sa posla, a trenutno se vodi istraga povodom kršenja novinarske etike. Časopis je obavestio čitaoce da je novinarka na prinudnom odsustvu i izvinio se za svoje ponašanje.

Navodno, Nuci i Kenedi Jr. slao neprikladne poruke dok je bio u braku sa Šeril Hajns i dok je ona bila verena sa reporterom Rajanom Lizom. Nakon što je procurila vest o aferi. Lica i Nuzzi otkazali su veridbu. Kenedijeva supruga je takođe viđena bez venčanog prstena u Italiji nakon što je izbio skandal sa slanjem poruka.

Zapamtite, Kenedi Jr. i njegova 59-godišnja supruga oženili su se 2014. godine, nakon što su njegove brojne afere izašle na videlo tokom prošlih neuspešnih brakova sa Emili Rut Blek i Meri Ričardson.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading