Lekari štrajkuju
Foto: AP/Ahn Young-joon (STF)

Naime, 50-godišnji muškarac priznao je da je ubio svoju devojku i zabio njeno telo u beton, prenosi Bi-Bi-Si.

On je policiji priznao da je devojku udario tupim predmetom posle žestoke svađe u zajedničkom stanu u mestu Geoje. Zatim je stavio njeno telo u kovčeg koji je zakopao ispod sloja cigle i cementa na svom balkonu.

Tu je ostao do prošlog meseca, kada je radnik otkrio telo tokom bušenja, preneli su lokalni mediji.

Telo je delimično očuvano jer se nalazilo u kovčegu, a analizom otiska prsta utvrđeno je da je reč o telu žene koja je nestala pre 16 godina. Obdukcijom je utvrđeno da je preminula od povrede glave tupim predmetom.

Čovek koji ju je ubio ubrzo je pronađen i uhapšen, iako više nije živeo u stanu u kojem je počinio stravičan zločin.

On je južnokorejskoj policiji rekao da je pet godina živeo u stanu sa devojkom pre svađe i ubistva u oktobru 2008. godine.

Kovčeg sa njenim telom zakopan je ispod sloja cigle i cementa na malom balkonu na trećem spratu stambene zgrade, a na balkon se moglo pristupiti samo iz jedne od spavaćih soba.

Policija je saopštila da je ubica nastavio da živi u stanu još osam godina, pre nego što je uhapšen pod optužbom za drogu 2016. godine.

Posle njegovog odlaska, gazda je ostavio stan prazan i koristio ga kao ostavu.

Nestanak žene, koja je u trenutku smrti imala oko 30 godina, njena porodica je prijavila samo tri godine nakon njene smrti.

Navodno su izgubili kontakt sa ćerkom, a kada su došli da je traže u Geoje, rečeno im je da je raskinula sa dečkom i napustila grad.

Tek ove godine, kada je vlasnik zgrade naručio radove na hidroizolaciji, misterija nestanka od 16 godina mogla je da se razreši.

Očekuje se da će 50-godišnjak biti optužen za ubistvo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading