mandić i knežević
Foto: Printscreen/YouTube/Нова српска демократија

„Naša dva kluba će pokrenuti inicijativu o otvaranju parlamentarne istrage o postupanju državnih organa o okolnostima napada na Duška Jovanovića kao i ostalih novinara i drugih slobodnih intelektualaca od policijskih službenika. Naša dva poslanička kluba, NSD i DNP, će pokrenuti inicijativu o otvaranju parlamemtarne istrage o postupanju nadležnih organa o ubistvu Duška Jovanovića, prebijanja Momira Vojvodića i Željka Ivanovića kao i prebijanje drugih novinara od strane policije. Znate da smo u Skupštini otvorili priču o zloglasnoj sedmoj upravi koja se bavila tim poslovima i sav organizovani kriminal koji je formiran nakon toga u Crnoj Gori bilo je djelo sedme uprave“, rekao je Mandić.

Kako kaže, ta dva kluba pokrenuće i otvaranje parlamentarne istrage o okolnostima ubistva Pavla Bulatovića 7. februara 2000. godine.

„Želimo da u Skupštini se otvori ta tema da podstaknemo organe da se taj slučaj riješi“, istakao je Mandić na konferenciji za medije.

Kaže da je neophodno da informacije koje su skrivane od javnosti budu dostupne i da ljudi koji su počinili zločine odgovaraju za njih.

„Borba protiv korupcije mora biti prioritet“, poručio je Mandić.

Bonus video:

https://player.target-video.com/previews/index/1766666/27120/

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading