melanija tramp
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

U retkom televizijskom intervjuu, bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melanija Tramp, podelila je svoje misli i emocije povodom dva pokušaja atentata na njenog supruga, Donalda Trampa, kao i na pretres FBI-ja njihovog doma u Floridi. 

Melanija je opisala trenutak koji joj je zaustavio srce kada je ugledala svog supruga na zemlji nakon što ga je metak okrznuo tokom mitinga u Batleru, Pensilvanija. Njeno prvobitno neverovanje pretvorilo se u mešavinu šoka i olakšanja dok je procesuirala nadrealne događaje koji su se odvijali pred njenim očima. Sirove emocije i neizvesnost situacije naslikale su živopisnu sliku jezivog iskustva.

Bivša prva dama otkrila je gde se nalazila tokom drugog pokušaja atentata, ističući svoj šok kada je videla vesti o tome da je njen suprug bio meta dok je igrao golf blizu njihove imovine Mar-a-Lago u Palm Biču, Floridi. Njeno brzo delovanje kako bi osigurala njegovu bezbednost i ubeđivanje koje je pružila Tajna služba istakli su ozbiljnost situacije.

Melanija Tramp izrazila je svoje duboko verovanje u čudesnu prirodu oba događaja, ističući tanku liniju između života i tragedije. Njeno dirljivo razmišljanje o potencijalnim ishodima istaklo je veličinu pretnji sa kojima se njen suprug suočavao i krhkost samog života.

Govoreći o pretresu FBI-ja njihove rezidencije u Floridi, Melanija je prenela svoj bes i čuđenje zbog prodiranja u njihovu privatnost. Njeno svedočenje o agentima koji pretražuju lične stvari, uključujući orman njenog sina Barona, osvetlilo je invazivnu prirodu pretresa i njegov uticaj na njihovu porodicu.

(Jutarnji)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading