Melanija i Donald Trampa
Foto: Alo/Tanjug

 U svom prvom televizijskom intervjuu za više od dve godine, Melanija Tramp je  da je u početku jedva razumela šta se dešava kada je videla svog muža "na podu" 13. jula na mitingu u Batler Pensilvanija, nakon što ga je pogodio metak.

- Otrčala sam do televizora, premotala scenu i ponovo je pogledala, ispričala je Melanija. Ona tvrdi da ju je nazvao šef njenog kabineta da kaže da je Tramp dobro, ali da je došlo do pucnjave na skupu.

- Kada sam videla... niko još nije znao šta se dogodilo. Vidim ga na podu i zapravo ne znam šta se desilo, nastavila je ona.

- Videla sam to na televiziji. Odmah sam zvala i tajni agenti su bili odlični, rekli su da je dobro, otkrila je ona.

- Oba događaja zapravo predstavljaju čudo. Ako dobro razmislite, 13. jula se dogodilo čudo. Može se desiti da više nije sa nama, rekla je ona pokazujući prstima koliko je metak atentatora bio blizu glave njenog muža.

Takođe je upitana šta misli o raciji FBI-ja na imanju Mar-a-Lago u avgustu 2022. godine, sprovedenoj u okviru vladine istrage o prikrivanju poverljivih dokumenata iz Bele kuće.

- Bila sam ljuta. Način na koji je to urađeno, bila sam zaista iznenađena, rekla je ona, nazvavši upad 'upadom u privatnost'.

Melanija i Donald Trampa

Tanjug

 

 

Agenti FBI-a pretražili su garderobu Melanije Tramp, pročešljali kancelariju njenog muža i čak navodno pretražili ormare njihovog sina Barona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading