MLADIĆ POČEO DA PRIČA ČUDNIM JEZIKOM: Posle pića sa prijateljima iznenada UMRO!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Mladić koji je otišao na piće sa prijateljima počeo je da "govori čudnim jezikom" i umro je sledećeg dana nakon što je uzeo ekstazi, saopštila je policija.

Jakub Jarzecki, poreklom iz Italije, upravo je završio noćnu smenu kada je sa kolegama otišao na piće. Grupa je otišla do kuće gde je, nakon jednog pića, Jakubov zet Mateuš otišao, ali je oko osam sati ujutru primio uznemirujući poziv da je Jakub u nevolji.

Hitna pomoć je pozvana u 9.32 ujutro i otkrila je da Jakub ima opasno visoke otkucaje srca, zajedno sa povišenom temperaturom i frekvencijom disanja. Doživeo je srčani zastoj na putu do bolnice i umro je pola sata kasnije.

Toksikološki testovi su pokazali da je Jakub imao fatalne nivoe MDMA u svom sistemu.

-Jakub je bio vesela osoba sa kojom sam mogla da se šalim, ali i da razgovaram o ozbiljnim stvarima. U 19 časova sam počela da radim, a jedan čovek je suspendovan sa posla i poslat kući. Rekli smo da se svi nađemo i popijemo piće jer se možda neće vratiti na posao. Posle posla otišli smo u moju kuću u Nelsonu. Nešto se dešavalo Jakubu. Oči su mu bile otvorene i govorio je na čudnom jeziku. Nije znao s kim razgovara. Čudno se ponašao - rekla je Katarina, Jakubova prijateljica u čijoj kući se srušio.

Njegov zet Mateuš rekao je da misli da su i njegove kolege konzumirale ekstazi.

-Mislim da su se svi drogirali jer ne mogu da zamislim zašto ne bi ranije pozvali Hitnu pomoć. Samo ne razumem zašto nisu pozvali pomoć - rekao je očajni Mateuš.

Alo/SD

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading