Donald Tramp
Foto: Printscreen/printscreen/Truth Social

Bivši američki predsednik Donald Tramp nazvao je potpredsednicu Kamalu Haris „mentalno ograničenom“ zbog imigracione politike koja je očigledno dozvolila više od 400.000 osuđenih kriminalaca da slobodno uđu u SAD.

Prema podacima koje je ranije ove nedelje objavila služba za imigraciju i carinu (ICE), 425.431 osuđeni kriminalac i 222.141 osoba sa nerešenim krivičnim prijavama ilegalno je ušlo u SAD i žive slobodno unutar zemlje dok čekaju sudske rasprave ili postupak deportacije.

To uključuje 62.231 osuđenih za napad, 56.533 osuđenih za drogu i 13.099 osuđenih za ubistvo.

Dodatnih 15.811 osuđeno je za seksualni napad. Na predizbornom skupu u Viskonsinu u subotu, Tramp je izjavio da bi Harisovu trebalo „skinuti sa dužnosti i ukloniti sa funkcije“ jer je dozvolila ovolikom broju kriminalaca da uđu u zemlju.

Haris je pustila „neke od najgorih ubica koje ste ikada videli“, tvrdi on, „a to čak ni ne uključuje silovatelje, članove bande, dilere droge, decu grabljivce i trgovce ženama“.

Džo Bajden je postao mentalno ograničen. Kamala je rođena takva. Ona je rođena takva. A ako bolje razmislite, samo je mentalno ometena osoba mogla da dozvoli da se ovo dogodi našoj zemlji“, rekao je on.

(RT)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading