Manekenka Ivana Smit
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram/ivana_smit

Manekenka Ivana Smit pre sedam godina je pronađena mrtva u Kuala Lumpuru, a njena smrt i dalje je misterija za istražitelje.

Prve informacije ukazivale su na to da je Ivana, koja je tada imala 18 godina, pala sa 20. sprata zgrade. Ono što je odmah privuklo pažnju javnosti jeste podatak da je Ivana pala sa balkona sobe Aleksandra Džonsona, američkog milionera.

Dve godine nakon Ivanine smrti, došlo je do preokreta i slučaj koji je bio označen kao nesreća, ponovo je otvoren. Policija je počela da sumnja da je Ivana ubijena, zbog čega je započeta nova istraga.

Ivana otišla u stan bogatih Amerikanaca

Kobne noći pre sedam godina, Ivana je otišla u stan milionera Džonsona i njegove supruge Lune. Oni su policiji ispričali da su te noći imali seksualne odnose sa Ivanom i da je puštala muziku u stanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit)

 

- Ivana je bila prijateljica i oboje smo imali seksualne odnose s njom - ispričala je Luna.

Prema njenim tvrdnjama, ona i njen suprug su spavali kada je Ivana pala sa balkona. Međutim, sumnje kod policije izazvala je činjenica da je Ivanina odeća pronađena u stanu, što postavlja pitanje kako je mogla da ode bez garderobe.

Porodica strahuje da je Ivana ubijena

Porodica manekenke Ivane od početka sumnja da je ona ubijena, a više puta su isticali da postoje propusti u istrazi policije. Ono što posebno intrigira porodicu jeste činjenica da su Aleksandar i Luna brzo napustili zemlju nakon Ivanine smrti, i to bez ikakvih problema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit)

 

Nakon obdukcije je utvrđeno da neke povrede na Ivaninom telu ne odgovaraju onima koje mogu biti prisutne nakon pada sa velike visine.

Patolog smatra da je zbog male količine krvi na balkonu moguće da je Ivana bila mrtva pre pada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit)

 

Dodatnu sumnju izazvale su reči komšija bogatog bračnog para, koji kažu da su čuli svađu iz njihovog stana kobne večeri.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading