MASOVNO STIGLE DOJAVE O NAPADIMA NA KASARNE ŠIROM ZEMLJE! Oružane snage NA NOGAMA!
Foto: Printscreen/Ministarstvo odbrane

Oružane snage Bosne i Hercegovine podigle su stepen bezbednosti u bezbednosnim/vojnim objektima u državi zbog pretećih dojava koje su stigle juče u 15 sati.

SIPA je, kako javlja Klix.ba, nakon toga uputila dopis svim policijskim agencijama i firmama koje se bave proizvodnjom oružja da pojačaju mere bezbednosti zbog eventualnih napada, koji se posebno odnose na kasarne i objekte namenske industrije.

U toku su pregledi kasarni i objekata vojne industrije širom BiH kako bi se otkrilo da li postoji realna opasnost. Takođe, SIPA intenzivno radi na pronalasku IP adrese osobe koja je uputila pretnju.

U obaveštenju se navodi da je od 2. oktobra 2024. godine pa do daljnjeg zabranjen ulazak u krug objekata vojne industrije vozilima koja dostavljaju hranu i vozilima brze pošte. Vozila firmi koje izvode radove u krugu objekta moraju biti detaljno pregledana pre svakog ulaska i izlaska.

Prošle sedmice je stiglo više dojava o postavljenim bombama u više objekata, među kojima su Aerodrom Sarajevo, tržni centri u Sarajevu i mnoge škole.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading