Džej di Vens i Tom Volc
Foto: AP/Tanjug/Ap

Debata je pružila uvid u različite stilove i pristupe kandidata, od Volzovog nervoznog odgovaranja do izbegavanja pitanja od strane Vensa. Ovo je važno jer pokazuje kako kandidati komuniciraju sa biračima i kako se nose sa pritiskom javnih nastupa.

Volz je delovao nervozno, dok je Vens izbegavao odgovore na pitanja, umesto toga podsećajući publiku na svoju knjigu. Njihovi odgovori su odmah postali predmet rasprave na društvenim mrežama.

-Vens pominje 'čudnu nauku', ima smisla jer je i sam nastao u čudnoj laboratoriji - napisao je jedan od korisnika "Iksa", dok su ga drugi uporedili ga sa emo muzičarima.

 

 

Ajlajner i narukvica prijateljstva

Pažnja je bila usmerena i aspekte koji nisu politički, poput Vensovog navodnog nošenja ajlajnera i Volzove narukvice prijateljstva, za koju se spekuliše da je možda povezana sa Tejlor Svift. Debata je bila puna sukoba o migrantima, abortusu i Bliskom istoku.

 

 

Moderatori su takođe imali svoj trenutak, posebno Margaret Brenan, koja je izazvala reakcije na društvenim mrežama svojim odgovorom Vensu.

Njegovo negodovanje na ispravke moderatora izazvalo je kritike na društvenim mrežama, dok su neki komentatori poput Megan Keli izrazili podršku Vensu.

Džej di Vens i Tom Volc

Tanjug/Ap

 

 

Volzov lapsus o prijateljstvu sa "pucačima iz škole" bio je jedan od najčudnijih trenutaka večeri, što su brzo iskoristili republikanski nalozi na društvenim mrežama.

(Gardijan)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading