hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Penzioner i srpski povratnik u Hrvatsku, Milan Pantelić (66) nađen je mrtav u dvorištu svoje porodične kuće u Banskom Grabovcu u nedelju popodne, a njegovo telo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb radi obdukcije.

Kriminalističko istraživanje je u toku, kratko je saopštila PU sisačko-moslavačka ne želeći iznositi pojedinosti događaja.

No naknadno su se oglasili sa malo dužim saopštenjem.

- Na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, obavljena je obdukcija mrtvog tela 66-godišnjeg muškarca te je utvrđeno da je uzrok smrti posledica pada, dok su na telu pronađene i druge povrede.


Policijski službenici u saradnji sa Županijskim državnim tužiocem u Sisku nastavljaju kriminalističko istraživanje i preduzimanje drugih mera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, poručili su iz policije.

Našao ga prijatelj


- Milan se dan ranije čuo sa svojim prjiateljem i rekao mu da je primio prvu penziju i da će sada prodati i ovce i da će živeti od penzije i od novca koji dobije od prodaje stotinjak ovaca. Nedavno su mu obnovili kuću koja je stradala u zemljotresu, a on je inače iz Šušnjara i nakon Oluje je kupio kuću u Banskom Grabovcu i tamo živeo sam. Prijatelj ga je pitao treba li mu doneti neke stvari iz prodavnice i još su se u subotu čuli. U nedelju ga je više puta zvao na telefon i kad se nije javljao otišao je do njega i našao ga u dvorištu kuće. BIo je mrtav, imao je krvavu glavu i on je pozvao poilciju. Nije bilo ni ovaca, a kamere koje su bile postavljene bile su iskidane - rekao je sagovornik delimično upoznat sa slučajem koji se najverovatnije sa subote na nedelju dogodio u Banskom Grabovcu.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a obdukcija bi trebala potvrditi je li Milan Pantelić ubijen ili se radilo o nečem drugom.

(Jutarnji)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading