Jordan
Foto: Printscreen/Printskrin

Kako je saopštila policija maskirani muškarac upao je u ponedeljak u jednu fabriku i zapucao iz kalašnjikova. Tom prilikom upucao je direktora fabrike, koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Srbin i Jordanac, koji su povređeni u napadu prebačeni su u bolnicu, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni ubica je uhapšen u utorak posle potrage koja je trajala 24 sata. Motiv ovog stravičnog zločina je osveta zbog otkaza koji je nedavno dobio.

Snimak koji se pojavio na internetu prikazuje maskiranog muškarca kako upada u fabriku i puca u troje ljudi iz jurišne puške.

 

 

Policija je saopštila da je osumnjičeni, poreklom iz Karak u južnom Jordanu, navodno izveo napad nakon što je otpušten s posla pre nekoliko nedelja. Nju Arab je kako bi potvrdio ove tvrdnje kontaktirao je britansku ambasadu u Ammanu za komentar.

Zločin se dogodio u posebnoj ekonomskoj zoni Akaba u Jordanu, koja je centar slobodne zone za razne industrije, uključujući hemijsku i logističku, i gde se neki radnici navodno suočavaju s teškim uslovima rada. Prema izveštajima u prvom polugodištu ove godine podignuto je 173 radne tužbe.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading