hapšenje
Foto: Stock/Shutterstock

Pripadnica osoblja britanske Nacionalne zdravstvene službe Natali Šoter (37) napadnuta je nakon što se onesvestila tokom noćnog izlaska u Sautholu na zapadu Londona, rečeno je na sudu. Idov Mohamed (35) optužen je da je iskoristio njeno stanje rano ujutru 17. jula 2021. On je porekao optužbe za silovanje i ubistvo. Tužiteljka Alison Morgan rekla je da je slučajni prolaznik zatekao Natalino telo na klupi nekoliko sati nakon napada.

- Šta se dogodilo Natali nije jasno. Nije izbodena, niti pretučena nasmrt. Nema znakova značajnih povreda na njenom telu i niko nije bio sa njom – rekla je ona.

Snimak nadzorne kamere tokom noći pokazuje da se optuženi upustio u čin oralne penetracije, rečeno je na sudu, prenosi “Dejli mejl”.

 

 

- Trebalo je vremena da se shvati šta se moglo dogoditi Natali da izazove njenu smrt. Ključno je to što je nadzorna kamera na izvesnoj udaljenosti od klupe otkrila šta joj se dogodilo te noći – rekla je Morgan.

Ona je opisala Natali kao “ranjivu”, navodeći da se ona borila sa mentalnim problemima, zavisnošću od alkohola i droga. Takođe je navedeno da je ona visoka svega metar i po, a teška 43 kilograma.

- Kobne noći Natali je uživala u izlasku i optuženi ju je iskoristio. Optuženi ju je silovao više puta i upravo je taj proces silovanja, stalno i iznova, uzrokovao njenu smrt. Iako je snimak mutan i sa daljine, kamera pokazuje kako se optuženi upušta u čin penetracije. Na osnovu snimka i odsustva njenih pokreta, deluje da Natali nije bila pri svesti u trenutku silovanja – navela je ona.

 

 

Morgan je rekla da je Natali kobne noći pila i da je možda konzumirala drogu poznatu kao “popers” ali tvrdi da to nije izazvalo njenu smrt, već da ju je konzumiranje supstanci učinilo još ranjivijom.

- To nije uzrokovalo njenu smrt ali može da objasni kako je došla sama do te klupe u parku usred noći, ležeći na boku, ranjiva u tom parku – rekla je ona.

Na snimicima kamera koji su ranije prikazani na sudu iz te noći vidi se Natali kako ide ulicom i priča telefonom. U jednom trenutku se zaustavila ispred neke radnje da pleše uz zvuk bubnjeva i priključili su joj se muškarac i još dve žene. Morgan je istakla da nije delovalo da je Natali toliko bila pijana da nije mogla da stoji ili da normalno hoda, dodajući da je izgledala “srećno”.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading