Donald Tramp
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Američki republikanski predsednički kandidat Donald Tramp učestvovaće u kampanjama gotovo svakog dana u poslednjem mesecu pre dana glasanja, 5. novembra, piše Njujork post pozivajući se na izvor.

- Očekuje se da će bivši predsednik Donald Tramp krenuti na put do 5. novembra u kampanji koja će se održavati „skoro svaki dan“: mitinzi, mali govori, intervjui - piše u članku pozivajući se na izvor koji je upoznat sa Trampovim.rasporedom.

Prema rečima sagovornika, prema rasporedu, Tramp će održavati nekoliko skupova i govora nedeljno, kao i direktno komunicirati sa biračima i učestvovati u podkastovima.

Kako mediji prenose, prema dostupnim informacijama, Tramp ovog vikenda ima planirana dva predizborna događaja: u subotu Pensilvaniji i u nedelju u  Viskonsinu.

Potpredsednica Kamala Haris nema zakazanih kampanja za vikend.

Politiko je ranije pisao da su demokrate, uključujući i deo Kamalinog osoblja, zabrinute da potpredsednica ne održava dovoljno predizbornih događaja, što bi moglo da je košta pobede na izborima.

Američki predsednički izbori održaće se 5. novembra.

Demokratsku stranku će predstavljati potpredsednica Kamala Haris, a Republikansku stranku bivši predsednik Donald Tramp.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading