bih
Foto: Alo/Facebook

U jeku razornih poplava koje su nedavno zadesile Bosnu i Hercegovinu, srceparajuća priča o bračnom paru Irmeli i Jasminu Čiliću potresla je čitav region. Ovaj par, poznat po svojoj neizmernoj ljubavi i povezanosti, tragično je stradao kada je bujica uništila njihov dom, ali su ih spasilačke ekipe pronašle zagrljene ispod ruševina.

Irmela i Jasmin pronađeni zagrljeni pod ruševinama

Irmela i Jasmin, stanovnici malog mesta u Bosni pogođenog poplavama, nisu uspeli da pobegnu od silovitih voda koje su te noći progutale celu zajednicu. Kada su spasilačke ekipe stigle do ruševina, pred njima se ukazao prizor koji je duboko potresao sve prisutne – tela Irmele i Jasmina bila su čvrsto zagrljena, svedočeći o nepokolebljivoj ljubavi koja je trajala do poslednjeg daha.

 

 

Zajednica u kojoj su živeli s bolom se oprašta od ovog para, kog su svi opisivali kao uzorne i brižne ljude. Irmela i Jasmin bili su poznati po tome što su uvek bili tu za druge, a njihova ljubav i povezanost bili su inspiracija svima koji su ih poznavali. Njihov tragični kraj pogodio je meštane, ali i ceo region, jer je njihova priča postala simbol ljubavi koja nadmašuje i samu smrt.

"Teško je opisati ovu tugu"

-Teško je opisati tugu koju osećamo. Irmela i Jasmin su bili nerazdvojni, njihova ljubav bila je svima poznata, i možda je jedina uteha u ovim trenucima to što su bili zajedno do kraja - izjavio je njihov blizak prijatelj, duboko pogođen tragičnim gubitkom.

Meštani su se okupili da pruže podršku onima koji su preživeli ovu tragediju, pokazujući snagu zajedništva u najtežim trenucima.

Ova priča o Irmeli i Jasminu Čiliću, koji su se voleli do poslednjeg trenutka, ostaće urezana u sećanje svih kao simbol ljubavi, odanosti i povezanosti, čak i u najtežim trenucima.

(Sandžak Danas)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading