ubistvo
Foto: Alo/South Carolina Department of Correction

Majka je u zatvoru provela 30 godina i uskoro će biti odlučeno da li će nastaviti služenjem svoje kazne ili će biti puštena na slobodu, Fox news.

Suzana, koja je u vreme nesreće imala 22 godine, vezala je svoje sinove Aleksandra i Majkla za zadnje sedište svog automobila 1994. godine i gledala kako vozilo tone u vodu, a njeni dečaci umiru u jezeru.

"Provela je devet dana tvrdeći da je otmičar odveo decu. Tvrdila je da je u pitanju crnac. Bila je na svim lokalnim televizijskim stanicama, molila je za pomoć i svi su joj poverovali", rekao je bivši tužilac okruga Union, Tomi Popu, sada predstavnik države Južne Karoline.

Suzana je u pismo novinarima, još 2015. godine, napisala da "ona nije čudovište koje društvo misli da jeste".

"Nešto je te noći pošlo po zlu. Nisam bila svoja. Nije bilo motiva jer to još nije bio plan. Nisam bila pri zdravoj pameti", napisala je, piše Fox news.

Tokom suđenja, psiholog odbrane je rekao da je 22-godišnjoj ženi konstatovan poremećaj zavisne ličnosti, koji predstavlja zapravo potrebu da "drugi budu odgovorni za najvažnije aspekte svog života". Tužioci su istakli da je majka ubila svoja dva sina samo nedelju dana nakon što je njen potencijalni partner, Tom Findlej, rekao u pismu da su njeni dečaci "prepreka".

"Njen zatvorski dosije upućuje na to da ništa nije naučila tokom služenja kazne, osim da radi nezakonite stvari kao što je i tokom svesnog ubistva svojih sinova", rekao je Alfred Rou.

Međutim, Suzana je ubeđena da se u zatvoru promenila i da može da izađe iz zatvora, da napreduje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading