Makedonska policija
Foto: EPA/EPA

Tridesetšestogodišnja žena i njena ćerka pronađene su mrtve u tetovskom selu Slatino, saopštila je policija Tetova (SVR Tetovo), a njen suprug je nakon ukazane lekarske pomoći u tetovskoj kliničkoj bolnici zadržan u policiji.

"Danas oko 14 časova u SVR Tetovo, T.J. iz Tearca, u svojstvu lekara, prijavio je da je u selu Slatino bio pozvan na intervenciju od strane M.Z. iz tetovskog sela Slatino, gde je pronašla svoju ćerku K.Š. (36) i njenu maloletnu unuku u njihovoj porodičnoj kući bez znakova života, gde je konstatovana smrt", saopštio je SVR Tetovo, prenosi TV Telma.

Obdukcija treba da utvrdi uzrok smrti, da li se možda radi o nasilnoj smrti, ili, kako se spekuliše u tetovskoj javnosti, o trovanju kao mogućem uzroku.

Policija je odmah obezbedila mesto događaja, gde je ekipa SVR Tetovo u saradnji sa javnim tužiocem izvršila uviđaj, a po nalogu tužioca, tela preminulih su predata na obdukciju.

"Njen suprug, pedesetogodišnji R.Š., zajedno sa maloletnim sinom, prebačeni su u Kliničku bolnicu u Tetovu radi ukazivanja lekarske pomoći, a potom je R.Š. odveden u policijsku stanicu radi daljeg postupanja", saopštili su iz SVR Tetovo.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading