Ubisvo u Britaniji
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Natali Šoter (37), majka troje dece, bila je u noćnom izlasku pre nego što ju je navodno napao Mohamed Idou (35), kome se sudi za silovanje i ubistvo iz nehata.

Prolaznik je nekoliko sati kasnije pronašao mamu troje dece mrtvu u Sauhol parku, u zapadnom Londonu, 17. jula 2021.

Tužiteljka Alison Morgan KC rekla je da je Natali bila „ranjiva žena koja je uživala i koju je ovaj optuženi tada iskoristio“.

- Izgleda da Natali Šoter nije bila svesna u vreme kada je silovana, a kamoli da je pristala na zahtev optuženog. Nije mogao da kaže da je ona na to pristala. To je bio proces konstantnog silovanja Natali koji je doveo do njene smrti - rekla je tužiteljka.

Ona je rekla porotnicima da je trebalo vremena da se shvati šta se dogodilo Šoter te noći i kako je umrla.

- Nije bila izbodena ni nasmrt pretučena, nije bilo očiglednih znakova značajnijih povreda na njenom telu i nije bilo nikog drugog sa njom - nastavila je.

- Najvažnije je da je CCTV kamera na nekoj udaljenosti od klupe, na kojoj je pronađena, otkrila šta joj se dogodilo te noći. Iako je snimak zrnast i izdaleka, tužilaštvo navodi da se na snimcima CCTV-a vidi kako okrivljeni učestvuje u radnjama oralne penetracije. CCTV je navodno pokazao kako Iidov „pozicionira“ sebe i Natali na načine da "ubaci svoj polni organ u njena usta - rekla je ona.

Iidov negira optužbe protiv njega.

(Metro)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading