Ubistvo u Čikagu
Foto: Tanjug/Tyler Pasciak LaRiviere (MBI)

Džesi Džejn Lilburn ubijena je u subotu u Tejloru, Mičigen. Vlasti navode da ju je njena 13-godišnja sestra ubola nožem više od 10 puta dok su njihovi roditelji bili van kuće. Navodno je čekala u kupatilu Džesi Džejn nakon njihove žestoke svađe i napala je lovačkim i mesarskim nožem.

Džesi Džejn je prevezena u lokalnu bolnicu, gde je proglašena mrtvom. Njeni ožalošćeni roditelji sada pokušavaju da se nose sa ovom tragedijom. 

-Ovo je bio najteži deo mog života - rekao je njihov otac Džejson Lilburn za VKSIZ. "Nikada ne možete zamisliti u svojim najgorim noćnim morama da se nešto ovako dogodi."

On je dodao da su se devojke svađale u prošlosti, ali da nikada nisu mislili da će to eskalirati do ovakvog nasilja. 

- Mislili smo da su to samo normalne svađe između braće i sestara - istakao je Džejson. 

 - Svi se svađaju sa svojom braćom i sestrama – to je bila normalna stvar. To nikada nije rezultiralo bilo kakvim nasiljem, osim možda guranjem.

Policija je saopštila da su roditelji devojčica napustili dom oko 11:15 pre nego što je izbila svađa. 

-To je proizašlo iz poruke koja je bila postavljena u kupatilu, a poruka je bila o puštanju vode u toale - izjavio je detektiv kapetan Zachari Digiacomo.

Tinejdžerka je navodno ubola svoju mlađu sestru i zatim pozvala oca pre nego što je kontaktirala hitnu pomoć. Međutim, kako je otkrio Digiacomo, devojka je "bila veoma mirna i nije pokazivala nikakve emocije" kada su vlasti stigle na mesto događaja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading