aligator
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Uragan Milton je sinoć pogodio zapadnu obalu Floride, donoseći sa sobom ekstremno jake vetrove, obilne padavine i tornada. Međutim, osim ovih uobičajenih opasnosti, stanovnici Floride su suočeni i sa neobičnom pretnjom - aligatorima koji se pojavljuju usled poplava prouzrokovanih nevremenom.

Jedan incident koji je privukao pažnju jeste susret jednog čoveka sa aligatorom. Kada je pokušao da uđe u svoja kola, aligator je iskočio iz duboke vode i pokušao da izgrize gume. Ova neobična pojava je izazvala zabrinutost među stanovnicima, a Stiv Paris iz Tampe je izrazio strah da bi aligatori mogli doći do njihovih kuća.

 

 


Pre uragana Miltona, stanovnici su već pričali o opasnosti od aligatora usled poplava koje su neizbežne tokom ovakvih vremenskih nepogoda. Stiv Paris je istakao da postoji poseban problem sa aligatorima koji žive u obližnjim močvarama, te da se očekuje da će izaći iz njih kada dođe do povećanja vodostaja.

Jedan stanovnik North Fort Myersa je uspeo da zabeleži video snimak aligatora koji se pojavio iz poplavljenih područja tokom uragana Miltona. Ovi snimci su dodatno podstakli zabrinutost među građanima Floride.

Uragan Milton je doneo sa sobom brojne izazove za stanovnike Floride, a problem sa aligatorima dodatno komplikuje već tešku situaciju. S obzirom na aktuelnu situaciju, nadležne službe su apelovale na građane da budu posebno oprezni i da se pridržavaju uputstava za bezbednost tokom uragana.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading