Vladimir Putin
Foto: AP/Tanjug/ AP

Glumac Stiven Sigal, poznat po ulogama u akcionim filmovima, nedavno je izjavio da je spreman da se bori na strani Ruske Federacije u slučaju Specijalne vojne operacije u Ukrajini. Ova izjava izazvala je veliku pažnju i kontroverze širom sveta.

Sigal je istakao da će biti odan svom predsedniku Vladimiru Putinu i da je već kontaktirao Kremlj kako bi izrazio svoju podršku. U svom dokumentarcu "U ime pravde", glumac je naglasio da je spreman da se bori i, ukoliko zatreba, da umre za svog predsednika.

 

 


Ova izjava izazvala je različite reakcije širom sveta, a mnogi su komentarisali Sigalovu lojalnost prema ruskom predsedniku. Neki su podržali njegovu izjavu, dok su drugi kritikovali njegovu spremnost da se uključi u vojne akcije.

Pored svoje karijere u filmskoj industriji, Stiven Sigal je takođe angažovan kao specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova za rusko-američke humanitarne veze. Ova uloga dodatno je naglasila njegovu povezanost sa Rusijom i predstavila ga kao zvaničnog predstavnika ruskih interesa.

 

 

 

 


Izjava Stivena Sigala izazvala je kontroverze i spekulacije o njegovoj ulozi i motivima. Mnogi su se zapitali o posledicama njegovih reči i eventualnom učešću u vojnim aktivnostima.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading