Požar na Atici
Foto: AP/Michael Varaklas (STR)

U stravičnom požaru koji je zahvatio kuću porodice Rendon u blizini Sevilje, poginuli su otac Hoze Antonio, majka Antonija i njihova dva sina, Hoze Antonio (20) i Adrian (16). Komšije su, nažalost, bile nemoćne da im pomognu jer su prozori i vrata bili opremljeni rešetkama radi dodatne sigurnosti, a povici za pomoć nisu mogli da dopru kroz gusti dim.

Policija je naknadno potvrdila da je uzrok požara bio mobilni telefon koji se punio na kauču u prizemlju. Prema izveštajima, eksplozija i sagorevanje baterije mobilnog telefona izazvali su požar koji je odneo živote cele porodice. Ova strašna tragedija ostavila je lokalnu zajednicu u šoku, a lokalna opština je proglasila tri dana žalosti u znak sećanja na porodicu Rendon.

Prijatelji i komšije porodice Rendon izrazili su duboko žaljenje i šok zbog ove tragedije. Na društvenim mrežama, mnogi su se oprostili od porodice, ističući koliko je teško prihvatiti takav gubitak.

"Hoze Antonio Rendon, Antonija i njihova deca Hoze i Adrian su stradali. Kako je tužno videti da odlazite na ovako tragičan način! Naša srca su slomljena i nema reči koje bi opisale bol. Ovo nije zbogom, već vidimo se kasnije", napisao je jedan prijatelj porodice.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading