Tamara Lapadatović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram


U nedelju, 13. oktobra, Srbiju je zadesila tužna vest o smrti Tamare Lapadatović, mlade devojke koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Njujorku. Ova tragedija ostavila je porodicu i prijatelje u neverici i tuzi, ali i pokrenula lanac solidarnosti i podrške kako bi se obezbedila pomoć u transportu njenog tela iz SAD u Srbiju.

U ovom teškom trenutku, najbliži Tamare Lapadatović su se obratili javnosti putem platforme GoFundMe, gde su pokrenuli kampanju za prikupljanje sredstava kako bi se obezbedio transport njenog tela iz SAD u Srbiju. Na ovoj stranici ističe se važnost svakog doprinosa, bez obzira na veličinu, jer svaki doprinos može napraviti značajnu razliku u ovom teškom trenutku.

- Svaki doprinos, bez obzira koliko mali, će napraviti razliku - navodi se na stranici GoFundMe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara (@tamara_lapadatovic)


Vest o tragičnoj smrti Tamare Lapadatović izazvala je emotivnu reakciju javnosti u Srbiji, gde su mnogi izrazili saučešće porodici i prijateljima preminule. Pored izraza saučešća, mnogi su se odazvali i apelu za pomoć u transportu tela, pokazujući solidarnost i spremnost da pruže podršku u ovim teškim trenucima.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading