Donald Tramp
Foto: Printscreen/Youtube

Tramp je na početku skupa odgovarao na pitanja, ali je bio primoran da zastane kada je lekar iz sobe izveo osobu koja je imala zdravstvenih problema.

Ubrzo je još jednom posetiocu pozlilo, što je ponovo prekinulo diskusiju koju je moderirala Kristi Noem, guverner Južne Dakote. Posle toga je Tramp odlučio da više neće odgovarati na pitanja, piše Asošijeted pres.

Tramp i Noem su se složili da je soba vruća, a Tramp je pitao da li imaju klimu. "Oni to verovatno ne mogu da priušte, gospodine, u ovoj ekonomiji", našalio se Noem.

Tokom prvog prekida zbog medicinske intervencije, Tramp je zatražio da se odsvira "Ave Maria" i odsvira instrumentalna verzija pesme. Tokom druge pauze, rekao je da misli na verziju italijanskog operskog pevača Lučana Pavarotija. Zatim je puštena verzija pesme koju je tražio.

"Ova dvojica koji su se razboleli su patriote. Volimo ih. I zbog njih smo dobili sjajnu muziku, zar ne?" rekao je Tramp. Predložio je da sastanak završe slušajući muziku, umesto da on nastavi da odgovara na pitanja.

"Nemojmo više da postavljamo pitanja. Hajde samo da slušamo muziku... Ko dođavola želi da sluša pitanja?“ upitao je. Tražio je da pusti pesmu "YMCA" grupe Village People.

Ubrzo se ta pesma oglasila preko zvučnika, uobičajeni signal da je Tramp gotov i da ide. Međutim, ovoga puta je ostao na sceni. "Niko ne odlazi. Šta se dešava?" pitao je Tramp. Muzika nije prestajala skoro 40 minuta.

Tramp je plesao i dirigovao uz "Nothing Compares 2 U" Šined O'Konor, "Novembarsku kišu" "Guns N' Roses" i obradu "Aleluj"a Rufusa Vejnrajta. Neki od posetilaca napustili su sastanak pre njegovog zvaničnog završetka, ali su neki ostali do kraja.

Na kraju je Tramp napustio binu dok je išla pesma "Memori" iz mjuzikla Mačke. Trampov portparol Stiven Čung napisao je o Sjuu da sne "nešto veoma posebno dešava u Pensilvaiji", dodajući da je Tramp "drugačiji od bilo kog političara u istoriji, i to je sjajno".

(Index)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading