hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Okolnosti koje su dovele do nasilne smrti muške osobe, koja je pronađena mrtva u sredu ujutro u stanu u naselju Kaštanjer u Puli, još nisu poznate, saopštila je istarska policija.

Policija je u sredu, oko 7.30 sati, primila dojavu od žene da je 53-godišnji muškarac pronađen mrtav u stanu u Puli u naselju Kaštanjer-

Po dolasku na lice mesta, policijski službenici su kriminalističkim uviđajem došli do sumnje da je reč o nasilnoj smrti.

Uviđaj je u toku, a na licu mesta je, uz policiju, i tužilac Mirko Grujić.

- Svi smo u šoku. Nije nam palo na pamet da bi se mogla desiti ovakva tragedija - rekli su za ljudi koji žive odmah pored kuće u Puli u kojoj je pronađeno telo muškarca, prenose hrvatski mediji.

Kako prenose medji, u stanu je bila i žena koja je prevezena u bolnicu. Ona je povređena, a navodno je ona pozvala policiju.

- Ne znam šta se dogodilo između njih da izazove tragediju. Živeli su u trošnom stanu u prizemlju oko 2-3 godine, ne više - rekao je jedan komšija i dodao da se par nekada svađao.

- Bila je veoma problematična. Uvek je bilo nečega – dodao je.

Drugi stanari sa ulice kažu da je mrtvi muškarac bio dobar čovek koji je obožavao svog psa.

- Tražio je novi smeštaj za njega. Trebalo je da se preseli u drugi stan gde kućni ljubimci nisu dobrodošli. Pre nekoliko dana mi je rekao da uzmem štene jer za njega nema mesta. Evo šta se dogodilo danas, a pas je prebačen u azil. Idem po njega odmah. Još uvek sam u šoku od onoga što se desilo u našem komšiluku - ispričala je u suzama druga komšinica za hrvatske medije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading