LEPU MAGDALENU SU NAŠLI MRTVU U EGIPTU Leš bio ispred bolnice, porodica danima dobijala JEZIVE POZIVE
Foto: Printscreen/Twitter

Magdalena Žuk je sa 27 godina izvršila samoubistvo tokom odmora u Egiptu, a njena smrt do danas nije razrešena. O ovom slučaju postoje brojne teorije, uključujući one da je bila žrtva trgovine ljudima.

Magdalena je na odmor otišla sama, iako je trebalo da ide sa dečkom. Međutim, on nije mogao da ide, a ono što je trebalo da bude odmor pretvorilo se u agoniju.

Magdalena je došla u Egipat 27. aprila 2017. godine, a osoblje hotela kaže da se ponašala čudno.

Magdalena slala porodici čudne poruke

To znači da je u jednom trenutku ćutala sama u ćošku, a već u drugom skakala i igrala sa svima. Porodici je tada počela da šalje neobične poruke, pitajući ih da li mogu da dođu u njenu sobu, kao da su tamo. Navodno je i čula glasove u sobi.

Turistički agent Mahmud poslao je njenoj porodici fotografije Magdalene kako leži u krevetu u bademantilu ili sklupčana u hodniku.

Ubrzo su je drugi gosti hotela našli kako leži na podu bez svesti, nakon čega je prevezena u bolnicu.

Par dana kasnije, Magdalena je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa krova hotela, ali su je radnici sprečili.

Pokušala je i da se vrati kući avionom, ali nije puštena u letelicu zbog psihičkog stanja. Ona je pozvala dečka, ali mu nije odgovarala na pitanja.

Turistički vodič Mahmud koji je bio sa njom rekao je da je to "gubljenje vremena". Magdalena je vraćena u bolnicu, gde je skočila sa drugog sprata.

Kako je Magdalena ubrzo pronađena mrtva, turistički vodič bio je glavni osumnjičeni.

Teorije o Magdaleninoj smrti

Magdalenina porodica razmatrala je da li je pokušavala da izvrši samoubistvo zbog mentalne bolesti kao što je bipolarni poremećaj ili da pobegne od nekoga, možda Mahmuda.

Postoje teorije i da je Magdalena bila drogirana, kao i da je bila žrtva trgovine ljudima.

Na društvenim mrežama ljudi su počeli da tvrde da je Magdalenin nervni slom nastao nakon što je grupno silovana, u sado-mazohističkom ritualu zvanom taharuš.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading