MISTERIOZNE SMRTI MAČAKA! Nestaju od septembra, 8 MRTVIH pronađeno na obližnjoj njivi!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Stanovnici ulice Šervud Evenu u Mansfildu izražavaju sve veću zabrinutost za sigurnost svojih ljubimaca nakon što je primećeno nestajanje mačaka od septembra. Do sada je pronađeno osam mrtvih mačaka u obližnjim poljima, što je izazvalo uznemirenost među lokalnim stanovnicima.

Opština je reagovala na ovu zabrinjavajuću situaciju, saopštavajući da trenutno istražuje uzrok smrti mačaka. Portparol opštine istakao je da, iako sa trenutnim informacijama ne mogu preduzeti konkretne akcije, aktivno sarađuju sa stanovnicima u prikupljanju dodatnih informacija.

Ekološka grupa trenutno vrši ispitivanja na terenu i iznela je da nema dokaza o korišćenju hemikalija u blizini mesta gde su pronađene mrtve mačke. Ova informacija može biti od značaja u istrazi koja je u toku.

Zabrinutost Kraljevskog društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama

Portparol Kraljevskog društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama (RSPCA) izrazio je zabrinutost povodom ovih izveštaja o mrtvim mačkama. Istakao je da je trenutno nemoguće utvrditi da li su povrede bile slučajne ili namerne, ali je apelovao na sve u okolini da provere i adekvatno čuvaju potencijalno opasne materijale.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading