Brazil
Foto: Alo/Mirror

Zločin se dogodio u Porto Alegreu, gde je Paula namamljena u stan osumnjičene pod izgovorom da će dobiti kolica za bebu. U stanu je navodno udarena u glavu, a potom joj je stomak brutalno rasečen, nakon čega je Žozeana izvadila bebu iz njenog tela.

Kako bi zavarala lekare i okolinu, osumnjičena je inscenirala porođaj, stavljajući bebu i krv između svojih nogu. Hitna pomoć je ubrzo stigla, prevezavši nju i novorođenče u bolnicu, gde je beba, nažalost, proglašena mrtvom. Lekari su brzo shvatili da ona nije biološka majka novorođenčeta i obavestili policiju.

Policajci su zatim upali u njen stan i pronašli Paulino telo umotano u plastiku ispod kreveta. Žozeana je uhapšena i suočiće se s optužbama za ubistvo, prikrivanje tela i druge povezane zločine.

Brazil

Mirror

 

 

Paula je iza sebe ostavila osmogodišnju ćerku, kao i trogodišnju usvojenu ćerku svoje sestre. Porodica je bila u šoku, a njen zet Bruno Lopes izjavio je da je Paula već sve pripremila za dolazak bebe, osim kolica, zbog čega je otišla kod Žozeane. "Nažalost, iz naivnosti, verovala je osobi koja ju je ubila," dodao je Bruno.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading