Velika Britanija
Foto: Alo/Kennedy News and Media

 David Eatok i njegova petogodišnja ćerka Indi, poređeni su sa "parom princeza" dok su zajedno šetali ulicama Vigana, u Velikom Mančesteru, sa svojim psima.

David, koji je zajedno sa suprugom Džo prošao kroz deset tretmana vantelesne oplodnje pre nego što je konačno dobio ćerku Indi, obećao je da će ispuniti svaku njenu želju. Kada je Indi od tetke dobila kostim Pepeljuge, insistirala je da njen tata obuče haljinu u znak tog obećanja.

David, star 45 godina, nije mogao da odbije, pa je obukao svetloplavu haljinu sa rukavima, sličnu onoj iz Diznijevog filma, dok je njegova ćerka nosila svoju ljubičastu haljinu.

Šetnja je postala pravi hit u komšiluku. "Deca su nas pratila i smejala se,a ja sam im govorio da sam princeza", rekao je David.

Velika Britanija

Kennedy News and Media

 

 

 

Njegova posvećenost ćerki oduševila je i ostale roditelje na društvenim mrežama, gde su ga mnogi pohvalili kao "neverovatnog".

David je objasnio da bi učinio sve za svoju ćerku, pogotovo zbog toga što je Indi njihovo "čudotvorno dete" rođeno nakon godina borbe sa neplodnošću. Indie je rođena tri nedelje pre termina, sa pupčanom vrpcom oko vrata, a roditelji je vide kao svoju poslednju šansu za roditeljstvo nakon dugogodišnjeg lečenja.

„Šetnja je bila urnebesna, ali sve je bilo vredno njenog osmeha," rekao je David.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading