Engleska
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

U novembru prošle godine, Ela Dauling se vraćala kući, kada je saputnik, 53-godišnji Daren Tejlor, počeo da upućuje komentare njoj i njenim prijateljima. Nakon što je sela, Tejlor ju je zgrabio za lice i više puta ujeo za nos i usta tokom zastrašujućih pet minuta.

Uz pomoć prijatelja, Ela se uspela osloboditi, a Tejlora su posmatrači zadržali dok nije stigla policija. Uhapšen je pod sumnjom za tešku telesnu povredu s namerom, ostavivši Elu sa ozbiljnim povredama levog dela nosa i usne.

Njena desna usna bila je rascepljena, a tragovi ugriza bili su vidljivi na njenom licu. Ela je hitno prebačena u bolnicu u Cheltenhamu, a zatim premeštena u bolnicu Gloucester na hitnu operaciju. U martu 2024. godine, Tejlor je priznao krivicu pred krunskim sudom u Glosteru i 18. jula osuđen na šest godina i devet meseci zatvora, uz doživotnu zabranu prilaska.

Ela, studentkinja socijalnog rada na Univerzitetu Portsmut, izjavila je: "Bol koji sam osetila kada mi je zario zube u lice nešto je što će me pratiti zauvek. Bio je kao pas koji se igra sa igračkom, tresao je glavom levo-desno."

"Držala sam ga za vrat jer sam mislila da će mi otkinuti nos i usne. Kada sam nakon napada prvi put videla svoje lice, nisam prepoznala odraz. Od tada nisam mogla da pogledam u ogledalo i više ne koristim autobus zbog PTSP-a. Uvek razgovaram sa mamom ili prijateljima kako bih smirila strah da će me neko ponovo napasti. Jelo i piće i dalje izazivaju bol ako jedem sa određene strane".

BONUS VIDEO

@alo_portal Da možete da jedete samo jednu hranu do kraja života, šta biste izabrali? #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading