Automobil ubio devočicu u SAD
Foto: Printscreen/TikTok/@samjensen44

Ožalošćena porodica podelila je poslednju fotografiju trogodišnjeg deteta nekoliko trenutaka pre nego što je nastupio užas.

Potresna slika, koja beleži trenutak nevinosti i radosti, brzo se pretvorila u viralnu TikTok objavu nakon što ju je snimila baka u Oldtaunu u Ajdahu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Majka devojčice Samanta Džensen podelila je sliku uz opis: „Moja mama je snimila ovu sliku u 16.47, a vreme smrti moje ćerke je bilo 4.52. Moja mama nije znala da snima poslednje trenutke njegog života. Ovaj mi je zaista teško da gledam, samo saznanje šta sledi slama mi srce".

Automobil ubio devočicu u SAD

TikTok/@samjensen44

 

 

U intervjuu za "People", Samanta je objasnila da je bila odsutna na venčanju dok je njena majka Džejmi s ljubavlju brinula o deci — Skarlet i njenom dvogodišnjem bratu Henriju.

Tragedija se odigrala nakon sladoleda i lagane šetnje.

- Tog popodneva otišli ​​su po sladoled i uživali u zajedničkoj šetnji - priseća se ona.

Samanta je ispričala mučan trenutak kada je autobmobil projurio niz njihov privatni prilaz, udarivši sva tri člana porodice.

- Moja majka je mahala rukama, vrištala da stane i pokušala je da zgrabi moju decu da ih skloni s puta, ali on je išao prebrzo. Skarlet je ubijena skoro trenutno, a moja mama i Henri su teško povređeni - ispričala je ona.

Automobil je brzo pobegao sa lica mesta, ali su ga vlasti kasnije uhvatile nekoliko milja dalje. Henri i njegova baka odvedeni su u bolnicu.

Džim Paton, Skarletin deda, rekao je:

 - Blagoslov je što smo imali Skarlet, imala je savršen život, samo okružena i ispunjena ljubavlju svaki dan.

Dodao je:

- Otišao je komad moje duše.

Setio se njenog živog duha.

- Tako puna života, tako puna ljubavi i tako pametna devojčica.

Džim je rekao da sve što sada može da uradi je da se moli za oporavak svog unuka.

Prema Samantinim rečima, Džejmi je trebalo nekoliko nedelja da shvati da je fotografija koju je napravila neposredno pre nesreće poslednja fotografija njene unuke koja je živa.

- Moja mama je izgubila telefon tada i trebalo nam je vremena da ga pronađemo, pa kada smo to konačno uradili, pregledala sam slike i pronašla ovu. Pogledala sam vremensku oznaku i shvatila da je to samo pet minuta pre nego što je proglašeno vreme smrti - rekla je ona.

Policija države Ajdaho uhapsila je vozača vozila, 23-godišnjaka iz Njuporta. Nakon što je zadobio sopstvene povrede, muškarac je hospitalizovan i sada služi kaznu od 10 godina zatvora.

(Alo, Daily Star)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading