pica margarita
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Uzbudljiva akcija nemačke policije rezultirala je hapšenjem 36-godišnjeg vlasnika picerije Stipe R, hrvatskog porekla, koji je uhvaćen u pokušaju bekstva u Hrvatsku. Nakon pažljive istrage, policija je otkrila da je pica broj 40 na meniju picerije imala neobičnog priloga - kokain. Ova neobična poslovna ideja privukla je pažnju kupaca, te je ova pica postala jedna od najprodavanijih u restoranu.

Neobična pica sa kokainom

Pod nazivom "Stipina pica iz friteze", meni picerije sadržao je i picu sa kokainom kao jednim od sastojaka. Ova neobična ponuda privukla je pažnju policije, koja je započela praćenje dešavanja u restoranu i uspela da razotkrije lanac šverca droge koji je bio povezan sa picerijom. Prilikom hapšenja, vlasnik je pokušao da pobegne, ali je uhvaćen u starom turističkom delu Diseldorfa, gde je pokušao da se domogne Hrvatske.


U akciji hapšenja, vlasnik picerije je pokušao da se otarasi dokaza bacajući kesu kroz prozor, ali je policija uspela da je uhvati pre nego što je uspeo da pobegne. U kesici su pronađeni 1,6 kilograma kokaina, 400 grama kanabisa i čak 268.000 evra u gotovini. Ova impresivna zaplena je rezultat akcije koja je obuhvatila nekoliko gradova u saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija, a u kojoj je učestvovalo preko 150 policajaca i privedeno je 15 osumnjičenih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading