DEVOJKA (19) PRONAĐENA MRTVA U STANU Uhapšen tinejdžer (16)
Foto: Alo/shutterstock

 Prema saopštenju Policije Ejvona i Somerseta, policijski službenici su u nedelju u 18:23 časova reagovali na poziv na imanju u oblasti Sent Endru, gde je Luka Benet-Smit pronađena mrtva.

Sudsko-medicinska obdukcija potvrdila je da je preminula usled višestrukih uboda nožem.

Dečak, koji zbog zakonskih razloga ne može biti imenovan, pojavio se danas pred sudom u Bristolu, gde je optužen za ubistvo žene na adresi u Kromvel Roudu. Imanje ostaje pod policijskom zaštitom dok se istražni radovi nastavljaju.

Glavni inspektor Viks Hejvord-Melen izjavio je: „Naše misli su prvenstveno sa Lukinom porodicom u ovim teškim trenucima. Pružamo im podršku preko specijalizovanog oficira za vezu sa porodicom i obavešteni su o napretku u istrazi, što predstavlja važan korak u ovom slučaju ubistva.

„Porodica je, razumljivo, zatražila privatnost dok pokušava da se nosi sa tragičnim događajem, i molimo sve da poštuju njihove želje".

„Svesni smo da incidenti poput ovog mogu izazvati zabrinutost u zajednici, pa ohrabrujemo sve koji su uznemireni da kontaktiraju policijske službenike koji patroliraju područjem. Oni su tu da pruže pomoć i odgovore na bilo kakve brige".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading