Ankara
Foto: Printscreen/Printskrin Telegram

U Ankari je došlo do eksplozije u blizini zgrade turske korporacije TUSAŠ, proizvođača vojnih aviona i svemirske opreme. Incident se dogodio u okrugu Kahramankazan, a prema saopštenju agencije IHA, čuli su se i zvuci pucnjave. Šef turskog Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdio je da ima mrtvih i povređenih, te je incident okarakterisan kao teroristički napad. Vatreni obračun se i dalje odvija, dok su na licu mesta prisutne brojne policijske ekipe.

Proizvodni pogon turske korporacije TUSAŠ, koja se bavi proizvodnjom vojnih aviona i svemirske opreme, postao je poprište napada. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti i medija, budući da se radi o renomiranoj turskoj kompaniji koja ima značajan uticaj u vojnoj industriji.

 

 


Iako su detalji još uvek ograničeni, razlozi koji su doveli do eksplozije i pucnjave u proizvodnom pogonu TUSAŠ još uvek nisu potpuno jasni. Ovo je izazvalo zabrinutost i spekulacije u javnosti, dok se istražne aktivnosti i dalje odvijaju na licu mesta.

Turske vlasti su brzo reagovale na ovaj incident, saopštavajući da se radi o terorističkom napadu. Osim toga, šef Ministarstva unutrašnjih poslova je potvrdio da je došlo do gubitka ljudskih života i da ima povređenih osoba.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading